Transitietrajecten

De overgang naar een nieuwe roosterapplicatie of nieuwe manier van werken gaat niet altijd zonder slag of stoot. Een doordachte aanpak van zo’n transitie bevordert het veranderproces en versoepelt de overgang.

De keuze voor een roosterapplicatie

In Principo heeft een actueel inzicht in wat de markt op het gebied van roosterapplicaties te bieden heeft. De technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Men maakt steeds meer gebruik van de cloud en er worden goede ervaringen opgedaan met applicaties die roostering én planning integreren. In Principo adviseert uw onderwijsinstelling bij de keuze voor een applicatie en begeleidt de transitie.

Een andere manier van werken

Is ook in uw roosterteam de werkdruk hoog? De kans is groot dat minder ad hoc en meer projectmatig werken verlichting brengt. In Principo helpt uw roosterteam niet alleen structuur aan te brengen in hun dagelijkse werk. Ook verbeteren we de communicatie onderling en met andere afdelingen. Daarmee verlagen we de werkdruk en verhogen we de productiviteit.

Klaar voor de toekomst

Lukt het uw onderwijsinstelling om mee te gaan met nieuwe ontwikkelingen? De roep om persoonlijke roosters wordt bijvoorbeeld groter. Betekent dat dat de vakken van elke student bekend moeten zijn en inschrijving gesloten voordat het roosteren kan beginnen? Of wilt u liever dat studenten persoonlijke roosters samenstellen nadat die zijn gepubliceerd? In Principo denkt met u mee over de voor- en nadelen en de praktische invulling van dergelijke ontwikkelingen.

Meer weten?

Neem contact met ons op >
Algemeen nummer:
050 589 1520
In Principo B.V.
Eemskanaal 24
9713 AA Groningen
mobile-shakingbel me
terug

info op inprincipo punt nl