Advies en consultancy

Onderwijslogistiek bestaat uit veel meer dan alleen roostersoftware. Roostering is onderdeel van een keten van andere processen zoals onderwijscatalogus, inzetplanning, cijferregistratie en toetsing.

Effectief inrichten

In Principo is expert op het gebied van onderwijslogistiek. Door onze jarenlange ervaring overzien wij een groot deel van deze keten. Onze consultants onderwijslogistiek adviseren en begeleiden uw onderwijsinstelling bij het effectief inrichten van de bijbehorende processen. Ook begeleiden wij uw organisatie bij het creëren van meer samenhang in de onderwijslogistieke keten.

Flexibel veranderen

De actualiteit en nieuwe ontwikkelingen in techniek en maatschappij vragen om veranderingen en flexibiliteit in de onderwijslogistiek. Wat is de visie van uw onderwijsinstelling en hoe gaat zij om met deze invloeden van buitenaf? In Principo gaat samen met uw eigen ketenexperts op zoek naar oplossingen die bij úw onderwijsinstelling passen. Zo is ook uw onderwijsinstelling klaar voor de toekomst.

Interimmanagement

Naast projectmanagement biedt In Principo ook Interimmanagement. Wilt u zorgvuldig en in uw eigen tempo op zoek naar een nieuwe teamleider voor uw roosterteam of manager Onderwijslogistiek? Zoekt u een interimmanager voor de duur van een reorganisatie? Is uw manager langdurig ziek of met zwangerschapsverlof? Onze ervaren managers vullen deze tijdelijke rol voor u in.

Meer weten?

Neem contact met ons op >
Algemeen nummer:
050 589 1520
In Principo B.V.
Eemskanaal 24
9713 AA Groningen
mobile-shakingbel me
terug

info op inprincipo punt nl