Training medewerkers

De roosterapplicaties Syllabus Plus, Xedule en TermTime kennen weinig geheimen voor In Principo. Wij leiden uw medewerkers in hun eigen tempo op. Dit kan in groepsverband en op individueel niveau.

Dagelijkse praktijk

Vaak ontstaat een vraag voor training uit de dagelijkse praktijk. We spreken samen door waar voor uw team de knelpunten zitten en passen onze trainingen en workshops daar op aan. Zo helpen wij de bestaande roosterapplicatie zo slim mogelijk te gebruiken. Onze trainers delen graag hun kennis, kunde en ervaring met uw medewerkers.

Verschillende niveaus

Of uw medewerkers nu ervaren zijn of niet, onze workshops beginnen zo globaal mogelijk. Onderweg schatten we de individuele niveaus goed in. Tijdens de workshop zorgen we dat er voldoende ruimte is voor één op één begeleiding. Indien gewenst maken we met medewerkers die daar behoefte aan hebben een vervolgafspraak voor een verdiepingsessie in TermTime, Xedule of Syllabus Plus.

Nieuwe medewerkers

Natuurlijk verzorgen we ook voor nieuwe medewerkers een introductietraining in de roosterapplicatie die uw organisatie gebruikt. Hierin maken ze kennis met de applicatie, leren ze de basisvaardigheden, begrijpen ze hoe gegevens worden beheerd en geven we ze inzichten mee uit de praktijk. Met onze training voor roostermakers krijgen ze een vliegende start waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Meer weten?

Neem contact met ons op >
Algemeen nummer:
050 589 1520
In Principo B.V.
Eemskanaal 24
9713 AA Groningen
mobile-shakingbel me
terug

info op inprincipo punt nl