Functioneel beheer

Onze functioneel beheerders houden voor u in de gaten wat uw roosterapplicatie te bieden heeft. Wanneer komen de grote updates? Welke nieuwe functionaliteiten zijn handig voor uw onderwijsinstelling?

Bijblijven

In Principo kent uw roosterapplicatie door en door en natuurlijk houden we in de gaten wanneer de volgende release op de planning staat. Deze testen we voor u en zo zorgen we dat ook na de update uw systemen soepel blijven lopen. We kijken meteen welke nieuwe functionaliteiten goed van pas komen in uw dagelijkse praktijk en helpen uw roosterteam hier optimaal gebruik van te maken.

Als het niet werkt

Soms werkt de roosterapplicatie niet volgens verwachting. De functioneel beheerder controleert of de handeling correct was of dat er een mogelijke fout in de roosterapplicatie zit. Of is de oorzaak te vinden in de doorgifte van een ander systeem? Waar mogelijk lossen we het op. Of, indien nodig, leggen we het neer op de plek waar het kan worden opgelost.

Soms wilt u meer

UIteraard helpt onze functioneel beheerder bij het optimaal gebruik maken van het systeem en de inrichting. Toch kan het zijn dat u een bepaalde functionaliteit mist in uw roosterapplicatie. We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en documenteren de gewenste aanpassingen. Soms bestaat de functionaliteit al, maar zit het in een aanvullend pakket. In andere gevallen zal de functioneel beheerder een ‘change request’ voor u doen bij de fabrikant.

Meer weten?

Neem contact met ons op >
Algemeen nummer:
050 589 1520
In Principo B.V.
Eemskanaal 24
9713 AA Groningen
mobile-shakingbel me
terug

info op inprincipo punt nl