Roostering

De roostermakers van In Principo zorgen voor sluitende roosters. We doen ons best om aan de wensen van docenten tegemoet te komen, waarbij we het belang van de studenten niet uit het oog verliezen. 

We lossen het op

We lossen knelpunten op, denken mee en komen met alternatieven. Het maken van een goed rooster is altijd een balans tussen meerdere belangen. Er zijn veel verschillende factoren om rekening mee te houden. Onze roostermakers gaan samen met uw docenten en coördinatoren op zoek naar de beste oplossing.

Snel onderdeel van uw team

De roostermakers van In Principo zijn geselecteerd op hun flexibiliteit. Wij voelen ons snel thuis in uw roosterteam en passen ons soepel aan in de werkwijze van uw onderwijsinstelling. We communiceren helder wat we wanneer gaan doen en geven het op tijd aan als we daarvan afwijken. 

Direct aan de slag

Of uw onderwijsinstelling nu gebruik maakt van Syllabus Plus, Xedule of TermTime, wij weten de weg. Roosterapplicaties hebben geen geheimen voor ons en we kunnen direct aan de slag. Dus heeft u snel een paar extra roosterhanden nodig? Onze roostermakers staan voor u klaar!   

Meer weten?

Neem contact met ons op >
Algemeen nummer:
050 589 1520
In Principo B.V.
Eemskanaal 24
9713 AA Groningen
mobile-shakingbel me
terug

info op inprincipo punt nl