Carlo Vonk Consultant onderwijslogistiek

Specialisme

Carlo was projectleider bij de Hogeschool van Amsterdam en is nu consultant en projectleider bij In Principo. Hij ondersteunt onderwijsinstellingen bij het implementeren van roostersoftware, adviseert over nieuwe manieren van roosteren en is inzetbaar als business analist. Als parttime gymdocent staat Carlo letterlijk en figuurlijk nog steeds met één voet in het onderwijs.

Drijfveren

Carlo is sterk in het maken van planningen, luistert naar mensen en zoekt samen met hen naar de oplossing die het beste voor ze werkt. Dat zijn vaardigheden die hij als docent heeft ontwikkeld en die hij in zijn werk bij In Principo dagelijks gebruikt. Carlo is opgeleid in LEAN en Agile, is hands on en gaat iteratief te werk. Gedurende het project verfijnt en verbetert hij totdat de oplossing echt past bij de wensen en behoeften van de klant. Carlo vindt het belangrijk dat zijn klanten tevreden zijn, zowel studenten als medewerkers en docenten. Hij wil een onderwijsinstelling vooral verder helpen en in staat stellen om zelfstandig verder te kunnen.

Bel Carlo Vonk:

als u op zoek bent naar een jonge enthousiaste hard werkende consultant/projectleider die met een frisse blik vanuit een duidelijk doel te werk gaat.

Neem contact op met Carlo via 06 25 00 22 39 of c.vonk op inprincipo punt nl


 

Meer weten?

Neem contact met ons op >
Algemeen nummer:
050 589 1520
In Principo B.V.
Eemskanaal 24
9713 AA Groningen
mobile-shakingbel me
terug

info op inprincipo punt nl